ApiPro cu Zeolit - turta energetica din zahar cu Zeolit

15,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere: Hrana energetica semisolida pentru albine cu vitamine, minerale, si Zeolit excelenta in eliminarea pesticidelor, produselor chimice, metalelor grele si bacteriilor din organismul albinelor, prevenie  și reduce efectele nocive ale factorilor de strea ce actioneaza asupra albinelor (toxicitate, chimicale, etc)  sau apariția altor boli atunci când acestea sunt deja instalate în stup. Poate fi administrata pe toata perioada anului.

Compozitie:

Zahăr din sfeclă, sirop din zahăr invertit, Vitamina B1 , Vitamina B2, Vitamina B6 , Vitamina B12 , Vitamina H, Vitamina C , Vitamina PP , Pantotenat de Calciu, clorură de sodiu, clorură de cobalt, fosfat disodic, extracte vegetale ( păpădie, coada şoricelului, cimbru, busuioc, mentă, pelin), apă demineralizată si purificată, acid citric


Beneficii ApiPro cu Zeolit


  • este un produs 100% NATURAL, ce are la baza ACTIVAREA ZEOLITULUI din compozitie, exclusiv prin procedee mecanice si termice.
  • Zeolit-ul este un excelent antioxidant ce îmbunătățește starea generală și imunitatea albinelor.
  •  mareste semnificativ bioactivitatea și biodisponibilitatea albinelor.
  • Zeolit-ul ajuta la eliminarea pesticidelor, produselor chimice, metalelor grele si bacteriilor din organismul albinelor.
  • stimuleaza dezvoltarea familiilor de albine.

Recomandari: 

  • se decupeaza folia de plastic pe o suprafata de aprox. 40cm2 si se aseaza cu portiunea decupata deasupra ghemului de albine
  • a se pastra la loc racoros, max 25 grade


Valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review