0745383789 / 031-2263853  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  office@fermaapicola.ro

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze BEE-QUICK - Repelant albine - Fischer's BEE-QUICK

  • Poze BEE-QUICK - Repelant albine - Fischer's BEE-QUICK
  • Poze BEE-QUICK - Repelant albine - Fischer's BEE-QUICK
  • Poze BEE-QUICK - Repelant albine - Fischer's BEE-QUICK
 
 


BEE-QUICK - Repelant albine - Fischer's BEE-QUICK

Pret: 165,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 19% - 2017 de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Repelant albine pentru golirea caturilor de albine, in vederea extractiei, rapid si fara mirosuri lasate in miere sau reziduuri toxice. 

Bee-Quick este un repelant ne-toxic, un amestec de uleiur si extracte ierbare, fabricat in SUA, pentru golirea caturilor cu miere, de albine. 

Este aprobat sa fie folosit si in apicultura organica (BIO)

MOD DE FOLOSIRE:

Bee-Quick se foloseste cu un capac metalic (fume board).  In acest sens se poate folosi table de la un capac de stup, in interioarul caruia se pune un material textil (pasla stup de 10 rame), material pe care se va pulveriza produsul Bee-Quick.

Bee-Quick se foloseste in special in perioadele isorite, Soarele favorizand evaporarea abundenta a produsului si garantand efectul rapid. In lipsa Soarelui, este posibil sa se astepte mai mult ca produsul sa isi faca efectul (alternativ se poate folosi o alta sursa de caldura decat Soarele - lampa de gaz, etc, cu care se poate incalzi usor tava de tabla). 

Capacul metalic se va pune in Soare, cu partea metalica in sus pentru a se incinge. 


Se deschide capacul si podisorul stupului (deasemenea folia, daca exista), se afuma putin albinele si se asteapta sa se linisteasca 

Dupa cateva minute se pulverizeaza interiorul textil cu produsul Bee-Quick, avand grija sa se pulverizeze si pe margini, deoarece albinele au tendinta de a se retrage catre peretii stupului. 

Se aseaza capacul metalic peste cat, in Soare. 

Se asteapta 2-5 minute, dupa aceasta perioada magazia ar trebui sa fie goala de albine. 

Se repeta procesul la urmatorul cat si asa mai departe.  Se va pulveriza Bee-Quick iarasi pe partea textila doar cand se va observa ca efectul produsului s-a diminuat. 

Daca in procesul de indepartare al albinelor vedeti albine iesind din abundenta pe urdinis, inseamna ca ati pulverizat mult prea mult produs Bee-Quick.  In acest caz va trebui sa indepartati capacul metalic mult mai repede de pe magazie. 


Un mod alternativ de folosire este cu ajutorul unui afumator rece (ne-aprins), astfel: se pulverizeaza Bee-Quick pe o bucata de textil si se introduce in afumator.  ATENTIE - NU SE APRINDE AFUMATORUL!!.    Cu afumatorul, se pulverizeaza asupra ramelor pentru a goni albinele. 

Limitari:  albinele sunt mai greu de gonit de pe ramele pe care exista si puiet. Bee-quick poate avea efect si in acest caz, doar ca va dura mai mult pentru a convinge albinele sa plece de pe puiet. 


0745383789 / 031-2263853 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 08:30 - 18:30; Sambata 08:30 - 14:00; Duminica INCHISDetalii produs


Categorie: CONSUMABILE - DIVERSE

Greutate produs: 0.3 kg.Produse similare