GLICERINA VEGETALA - DE UZ ALIMENTAR (non-GMO) - 1 KG

35,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

GLICERINA VEGETALA - DE UZ ALIMENTAR

produs de cea mai inalta calitate si puritate, destinat consumului uman, depasind-o pe cea destinata uzului cosmetic si/sau farmaceutic (aceea fiind doar de contact).

Aceasta glicerina, de origine 100% naturala (vegetala), se foloseste in industria alimentara ca si agent emulsificator.  Nu provine din produse modificate genetic. 

In apicultura se poate folosi tot ca agent de emulsifiere, in pregatirea turtelor pentru albine sau in amestecul cu acid oxalic, pentru tratamentul impotriva varroa. 

Acest gen de tratament a fost cercetat in detaliu si dezvoltat de apicultorul cercetator Randy Oliver, in pagina sa de net Scientific Beekeeping - http://scientificbeekeeping.com/oxalic-shop-towel-updates/

La fel, Randy Oliver, in pagina si reteta sa, recomanda glicerina vegetala de calitate alimentara si nu pe cea de calitate farmaceutica (mai joasa calitativ).

Acest fel de tratament poate reprezenta o alternativa la tratamentele clasice sau, in mod sigur, reprezinta o metoda de a tine sub control infestarea familiilor cu Varroa de-a lungul anului, ca apoi, in toamna sa putem interveni cu tratamentele BIO dedicate. Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review