Lampa frontala cu zoom si acumulator extern

65,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Lampa frontala cu zoom

prevazuta cu sistem de fixare pe cap, lampa frontala este foarte utila in pastoral la toate activitatile nocturne specifice activitatilor de pastoral gen inchidere, asigurare, incarcare stupi, mici verificari la stupi, legari si asigurare platforma, remorca, etc, sau activitati de camping,  pana la activitati mai putin dorite, gen pana la cauciuc si... ne oprim aici :) 

In orice situatie lanterna frontala este utila dandu-i utilizatorului posibilitateate de a avea ambele maini libere si avand lumina necesara activitatii indreptata acolo unde este dorita. 

Se alimenteaza cu 2 acumulator Li-ion 3.7V 8800nAh fiecare (inclusi) si datorita folosirii tehnologiei LED cu un consum de curent deosebit de mic,  durata de viata a bateriilor este mult extinsa fata de varianta clasica cu becuri.

Aprinderea se face de la un intrerupator lateral, avand 5 pozitii: inchis, maxim distanta, distanta economic, flash intermitent si flood light. 

Corpul lanternei este din metal si are pozibilitatea de face zoom pentru concentrarea luminii intr-un singur punct sau dispersarea ei pe o suprafata mai mare. 

Reincarcarea se face fie de la reteaua de 220V (incarcator inclus) cat de la priza de bricheta a masinii (incarcator separat inclus). 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review