0745383789 / 031-2263853  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  office@fermaapicola.ro

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Turta energetica din zahar - Bee World

  • Poze Turta energetica din zahar - Bee World
  • Poze Turta energetica din zahar - Bee World
  • Poze Turta energetica din zahar - Bee World
 
 


Turta energetica din zahar - Bee World

Pret: 9,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA - 9% de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Turta Bee World este fabricata 100% din zahar de sfecla de zahar, rezultand o mancare cremoasa si lipsita de cristalizare. Textura delicata constribuie la cunsumul usor de catre albine. Este o turta energertica din zahar de sfecla de zahar,  partial invertita. 


Turta Bee World fabricata in Grecia,ambalata in pungi de 1kg,  numai din zahar de sfecla de zahar, este cea mai buna reteta care asigura albinelor un consum durabil si constant al hranei in timpul zilelor critice fara hrana, din timpul iernii sau verii. 


Zaharul invertit este preferabil fata de glucoza fiind mai dulce, astfel o rata de invertire de 50% ii confera o putere de indulcire cu 20% mai mare decat a solutiei normale de zahar, astfel ca in unele cazuri este preferat deoarece are proprietati mai bune fata de zaharul simplu

Folosirea enzimei invertaza pentru invertirea zaharului, asigura un mecanism de spargere sigura si rapida a moleculei de zahar in glucoza si fructoza la rate foarte ridicate, fara riscul producerii de HMF care este toxic pentru albine.  Conditiile de invertire necesita o ajustare a pH-ului (aciditatii) precum si a temperaturii. Prin acest mecanism s-a creat turta Bee-World.


Turta Bee World este fabricata 100% din zahar de sfecla de zahar, rezultand o mancare cremoasa si lipsita de cristalizare. Textura delicata constribuie la cunsumul usor de catre albine. O caracteristica importanta a acestui produs este ca nu este afectat de temeperaturile ridicate. 


INGREDIENTE: Zahar alb din sfecla de zahar 90%; Apa 8%; Sare de mare 1%; Suc natural de lamaie 1%.

CONDITII DE PASTRARE: A se depozita in spatii uscate, racoroase, ferit de actiunea directa a Soarelui. 

AMBALARE:  Ambalaj individual de 1 kg pasta; Ambalaj cutie cu 20 kg (20 pungi) de pasta. 0745383789 / 031-2263853 - Comenzi telefoniceDetalii produs


Categorie: Hrana solida - Turte

Greutate produs: 1 kg.Produse similare