23%

Turta proteica din zahar - Bee World - FEED-BEE PATTIE si PROMOTOR L47

10,00 RON (TVA inclus) 13,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Turta Bee World Feed-Bee Pattie cu Promotor L47 este fabricata 100% din zahar de sfecla de zahar si adaus de concentrat proteice de cea mai buna calitate - Feed-Bee (Canada) si amestecul de aminoacizi Promotor L47 , rezultand o mancare cremoasa, semi-solida  si lipsita de cristalizare.

Textura fina, delicata constribuie la cunsumul usor de catre albine fiind usor asimililabila si introdusa direct in hrana puietului si albinelor. 

Continutul proteic ridicat (continut 15% Feed-Bee) include aceasta turta in categoria turtelor proteice superioare. Produsul Feed-Bee este probabil cel mai specializat produs folosit in hrana albinelor ca inlocuitor de polen natural. 

Desi, aparent, produsul Feed-Bee are un continut mai scazut de proteina bruta, fata de alte produse similare de pe piata,  Feed-Bee este singurul produs de acest gen care nu contine componente de origine agricola, ci o paleta foarte larga de constituenti, din peste 200 de parti diferite din plante din flora spontana (seminte, flori, frunze, radacini, bulbi sau plante intregi), aceasta varietate ducand la un produs de o calitate foarte ridicata, cel mai apropiat de calitatea polenului natural.  Acest fapt este confirmat de paleta larga de surse proteice si vitamine naturale, continute in produs. 

Pe langa Feed-Bee, turta Feed-Bee Pattie contine si produsul Promotor L47 (5ml/kg), pentru cresterea eficientei prelucrarii si absorbtiei proteinei existente in Feed-Bee Pattie.   

Produsul Promotor L47, folosit intens in hranirea animalelor printre care si albine, este produsul cu cea mai larga si bogata paleta de aminoacizi existent pe piata.  In regnul animal, procesarea si absorbtia proteinei in organismele vii se face doar in prezenta aminoacizilor. Anumiti aminoacizi fiind responsabil pentru anumite proteine. Astfel, daca intr-o anumita hrana proteica lipsesc sau sunt deficitari anumiti aminoacizi, o parte sau toata cantitatea de proteina administrata animalelor, nu va fi absorbita de organism datorita carentei de aminoacizi.  Pentru a elimina aceste carente de aminoacizi se administreaza produsul Promotor L47, in ideea de a creste gradul de absorbtie a proteinelor administrate si implicit de a crestew eficienta turtei proteice ce a fost administrata albinelor. Turta Bee World cu Feed-Bee Pattie este fabricata in Grecia, ambalata in pungi de 1kg,  continand 15% Feed-Beee, zahar de sfecla de zahar, produsul Promotor L47 (5ml/kg), apa (8%) sare de lamaie si sare de mare.  


Zaharul invertit este preferabil fata de glucoza fiind mai dulce, astfel o rata de invertire de 50% ii confera o putere de indulcire cu 20% mai mare decat a solutiei normale de zahar, astfel ca in unele cazuri este preferat deoarece are proprietati mai bune fata de zaharul simplu

Folosirea enzimei invertaza pentru invertirea zaharului, asigura un mecanism de spargere sigura si rapida a moleculei de zahar in glucoza si fructoza la rate foarte ridicate, fara riscul producerii de HMF care este toxic pentru albine.  Conditiile de invertire necesita o ajustare a pH-ului (aciditatii) precum si a temperaturii. Prin acest mecanism s-a creat turta Bee-World.


Turta Bee World Feed-Bee Pattie este oturtasemi-solida, cu textura fina ce este foarte usor asimilabila de catre albine. 

Pentru a preveni curgerea, mai ales in conditii de caldura specifica sezonului cald (cand se administreaza la roii formati), se recomanda asezarea tuirtei pe rame si crestarea foliei in partea superioara a acesteia sau crearea unei fante foarte mici.  Nu se recomanda eliminarea totala a foliei, pentru ca turta sa nu pierda din continutl de apa.  


INGREDIENTE: Zahar alb din sfecla de zahar 90%; Apa 8%; Sare de mare 1%; Suc natural de lamaie 1%, Thymol.

CONDITII DE PASTRARE: A se depozita in spatii uscate, racoroase, ferit de actiunea directa a Soarelui. 

AMBALARE:  Ambalaj individual de 1 kg pasta; Ambalaj cutie cu 20 kg (20 pungi) de pasta. Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review