VITA FEED GOLD - 250 ml

59,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

VITA FEED  GOLD  este produs din gama suplimentelor apicole, dezvorltat si testat special pentru lupta si combaterea Nosemozei, cauzate atat de Nosema apis cat si de Nosema ceranae. 

Studii intense de teren, in stupine, au indicat efecte de tinere sub control a Nosemozei, echivalente cu folosirea antibioticului Fumidil B, cu exceptia faptului ca acest produs este natural si poate fi folosit atat in apicultura BIO cat si in cea conventionala. 

VITA FEED GOLD este un produs natural  pe baza de extract din sfecla rosie, melasa si alti ingredienti, ce se administreaza in forma lichida. 

Pe langa efectual anti-nosema, VITA FEED GOLD deasemenea stimuleaza puternic dezvoltarea si gradul de sanatate al familiilor de albine, ducand la o puternica dezvoltare a acestora.

Este foarte simplu de aplicat si este sigur in folosire atat pentru apciultor cat si pentru albine, fiind un produs natural. 

Nu lasa reziduuri in miere, ceara sau alte produse apicole. 

NU contine antibiotice ! 

Este extrem de eficient atat in preventia nosemozei dar mai ales in tratarea acesteia si a efectelor clinice ale acesteia, un efect dramatic de imbunatatire fiind observat mai ales la coloniile afectate de nosema cu semne vizibile de diaree.


MOD DE FOLOSIRE:

Se prepara o solutie de 10% VITA FEED GOLD in sirop de zahar 1:1 (50% zahar + 50% apa). Exemplu dilutie: 100 ml VITA FEED GOLD in 900 ml sirop. 

Cu o seringa de capacitate mare sau un dozator automat (aici) se stropeste solutia direct peste albine si intre intervalele de albine, cate 100 ml solutie pentru fiecare colonie. 

Se aplica aceasta cantitate de 5 ori, la fiecare a doua zi (o zi da, una nu), deci intreg tratamentul putand fi terminat in 9 zile. 

Se poate aplica toamna, dupa ultima hranire si primavara cand incepe sa se incalzeasca, dupa primele zboruri de curatire. 


Deasemenea, VITA FEED GOLD,  se poate include in siropul de stimulare al albinelor, intr-o dilutie de 1% (1 lit VITA FEED GOLD la 100 lit sirop), dar este mult mai eficient in dilutie 10% si picurat pe albine, asa cum este descris mai sus. 


TESTE SI REZULTATE

O serie de teste conduse in teren, pe loturi de stupi si cu produse diferite pentru comparatie, toate au dat rezultate mai mult decat promitatoare pentru acest produs. 

Astfel, pentru comparatie, teste conduse de Dr. Tbrasyvoulou (et. al) in Grecia, folosind in paralel, pe loturi diferite Fumidil B si VITA FEED GOLD, au dat urmatoarele rezultate (graficele de mai jos).  Intregul referat al testului efectuat se poate descarca de aici (lb. IT)

Deasemenea, rezultatul altor teste in ceea ce priveste eficienta VITA FEED GOLD mai pot fi consultate in urmatoarele link-uri:

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review