0745383789 / 031-2263853  |  Foire aux questions  |  Contactez-nous  |  office@fermaapicola.ro

Connexion  |  S'inscrire  |  Historique des commandes

  
  
  
  
 ULTRA BEE - Turta proteica images

 
 


ULTRA BEE - Turta proteica

Prix: 11,00 RON

En stock

The price includes the tax TVA - 9% 9%, Frais de port ne sont pas inclus

Turta proteica cu ULTRA BEE portionata si ambalata la pungi cu 1kg pasta. 

Este, probabil cea mai complexa turta proteica facuta cu inlocuitor de polen natural, Ultra-bee fiind produsul de top al firmei Mann Lake.

Se recomanda folosirea acestei turte primavara devreme sau toamna tarziu, pe fondul lipsei de polen natural sau in prezenta unui polen slab cantitativ si calitateiv. 

Turta cu Ultra-Bee favorizeaza dezvoltarea si intarirea familiei de albine prin influentarea directa a  cresterii pontei matcii, dezvoltarea optima a puietului, mai ales primavara timpurin in lipsa polenului sau a pasturii, intarirea sistemului imunitar al albinelor adulte si stimularea glandelor hipofarigiene. 

Avantajele folosirii suplimentului proteic Ultra-Bee sunt: contine cea mai mare cantitate de proteina de cea mai buna calitate, are cea mai mica valoare reziduala, reducand astfel incarcarea intestinului albinelor, a fost dezvoltat in mod stiintific, special pentru hranirea albinelor. 

Ingrediente: Zahar pudra, sirop F40, sirop din zahar, supliment proteica Ultra-Bee 

Administrare: inainte de administrare se cresteaza sau se decupeaza putin punga turtei, pe o parte, si se aseaza pe rame cu partea crestata (decupata) in jos. 

Administrarea se face astfel: 

  1. Primavara devreme: dupa zborul de curatire, se administreaza intre 0.5 si 1.5 kg turta cu Ultra-Bee in functie de puterea familiei de albine. Dupa 10-20 zile se completeaza cu o cantitate echivalenta cu cea consumata de familia de albine.
  2. In timpul sezonului activ, se administreaza intre culesuri sau in perioadele secetoase, cantitati intre 0.3 si 0.5 kg. Obligatoriu se va asigura si necesarul de apa in apropriere. La roiuri si nucleii de imperechere se ca administra cantitati mai mici, intre 0.1 si 0.3 kg
  3. La sfarsitul verii si toamna pana cand albinele au zboruri regulate, se administreaza cantitati intre 0.5 si 1 kg, in functie de necesarul familiei. La intervale regulate se va completa cu cantitati egale cu cele consumate de familia de albine. 

Se va optimiza cantitatea de turta administrata familiei de albine in functie de conditiile climatice, puterea familiei si rezultatele dorite.  

Nu se va administra turta stupilor ce urmeaza a fi transportati. Se recomanda pastrarea in spatii urcate si racoroase. 


0745383789 / 031-2263853 - Commandes téléphoniques
Luni - Vineri 08:30 - 18:30; Sambata 08:30 - 14:00; Duminica INCHISDétails du produit


Catégorie: Hrana solida - Turte

Poids du produit: 1 kg.Produits similaires