ALVEIS CLEAN

58,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere


ALVEIS CLEAN este un detergent-degresant alcalin,  ideal pentru îndepărtarea materialelor organice precum propolisul și ceara de pe suprafețe.

ALVEIS CLEAN Poate fi folisit pentru curățarea camerelor de extracție a mierii, a părților exterioare ale mașinilor și a tuturor echipamentelor de apicultura, cum ar fi stupi, rame, hrănitoare, excludetoare de matcă (gratii Hanneman), unelte pentru stupi, afumătoare etc.

ALVEIS CLEAN este un detergent spumant, puternic alcalin, care prin formarea de spuma din abundenta, prelungeste timpul de contact cu suprafetele, inclusiv cu cele verticale, facilitand indepartarea celor mai persistente impuritati.

ALVEIS CLEAN este comaptibil cu toate materialele, cu excepția metalelor ușoare, cum ar fi aluminiul sau metalele galvanizate. 

  • Indeparteaza usor reziduurile de propolis si ceara de pe suprafete
  • actioneaza rapid 
  • este un produs profesional, concentrat


MOD DE FOLOSIRE:

Vă recomandăm să utilizați produsul diluat în apă la o concentrație de 3% pana la  6%  (de la 30ml la 60ml pentru 1 litru de apă).

Alegerea concentrației se bazează pe cantitatea și gradul de murdărie care trebuie îndepărtată (soluția 6%  este potrivită pentru murdăria mai grosieră). Soluția poate fi aplicată manual sau cu lănci speciale de spumare (caz industrial).

Articolele de curățat pot fi, de asemenea, scufundate în soluție. Lăsați produsul să acționeze cel puțin 5 minute sau până când s-a atins gradul dorit de curățenie, apoi se scoate si se clateste bine cu apa curata. 

O gratie Hanneman metalica, inainte si dupa curatirea cu ALVEIS CLEAN:

Alveis Clean

VIDEO DE PREZENTARE A PRODUSULUI:Solutia pregatita pentru spalare se pune intr-un vas din material inert (plastic, cauciuc, etc) pentru a nu interactiona cu solutia in sine. 

In timpul folosirii (de la pragatirea dilutiei si pana la clatirea bunurilor curatate va recomandam sa folositi echipamente de protectie individuala adecvate mediului alcalin (manusi, ochelari, sort, incaltaminte corespunzatoare). 


ALVEIS CLEAN este un produs profesional, concentrat,  al firmei Italiene ALVEIS by Chemicals Laif (producatorul ApiLife Var, Micostop, Api Bioxal, etc)

Prin dilutia unui litru din acest produs se se pot pregati 17 pana la 33 litrii de solutie pentru curatenie, astfel: in functie de gradul de murdarie sau de calitatea dorita a caratirii se dilueaza 3 pana la 6%  ALVEIS CLEAN in apa  (30 ml produs / 1 lit apa sau 60 ml produs / 1 lit apa). 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review