CERTAN - B401 - 1 lit

560,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

CERTAN

PROSPECT PRODUS - AICI

Este singurul produs dezvoltat exclusiv pentru apicultura, folosing tulpina Aizaway a bacilului Thuringiensis FIIND SINGURUL PRODUS care a fost dezvoltat, testat si aprobat  pentru a fi folosit in stup, in contact direct cu ceara, mierea si albinele / puietul, garantand neutralitatea produsului asupra acestora (atat a substantei active cat si a substituentilor produsului). 

CERTAN B401 este un produs de combatere pe cale naturala a larvelor moliei cerii, blocand hranirea acestora si impiedicand inmultirea lor. 

Este singurul produs dezvoltat exclusiv pentru apicultura, folosing tulpina Aizaway a bacilului Thuringiensis

Se prezinta sub forma de solutie concentrata ce se dilueaza cu apa si se aplica prin stropire asupra fagurilor, asigurand o protectie eficienta a fagurilor pentru o perioada de pana la 1 an, o singura aplicatie asigurand protectia pentru intreg sezonul. 

CERTAN B401 este un produs 100% biologic, ce nu lasa nici un reziduu in miere sau ceara, nu schimba caracteristicile organoleptice ale mierii si este inofensiv pentru albine, om sau mediu. 

Solutia concentrata se agita inainte de pregatire si se dilueaza 5% in apa (5 ml CERTAN B401 la 95 ml apa). Odata pregatita, solutia, se va folosi in aceeasi zi. 

Flaconul cu solutie se poate pastra in conditii normale pana la 36 luni. Pastrarea in flaconul original, inchis, la temperaturi de pana la 12C, prelungeste valabilitatea acestuia pana la 5 ani. 


Produsul Certan B401 este ambalat si livrat in flacon de 1L in varianta economica si pentru aplicarea unui numar mare de rame sau la 120 ml pentru stupini mai mici. 

CERTAN B401, este un produs al firmei Vita Europe (UK), ce inlocuieste produsul Mellonex (Elvetia) care nu se mai produce din anul 2015. La fel ca si Mellonex, producul CERTAN B401,  foloseste ca substanta activa bacilul Bacillus Thuringiensis var. Aizawai. 


ATENTIE: exista si alte produse pe piata pentru combaterea anumitor specii de daunatori, produse ce contin alte tulpini ale bacilului Thurengiensis (tulpini ca: Kurstaki, etc), tulpini care sunt compatibile cu albinele (nu le omoara), dar care nu sunt aprobate pentru a fi folosite in stup, efectul lor pe termen lung, sau asupra puietului, nefiind inca pe deplin cunoscut.  In general aceste produse sunt folosite pentru legumicultura, pomicultura, impotriva unor specii de fluturi sau omizi care ataca unele culturi (ex. impotriva fluturelui alb al verzei),  dar nu sunt aprobate si nici testate pentru a fi folosite in interiorul stupului si in contact direct cu mierea sau puietul.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review