COSTUM APICOL VENTILAT - cu masca rotunda

240,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

 

ostum apicol ventilat de ultima generatie, dintr-un material multi-strat ce permite o ventilatie totala si permanenta a corpului in timpul lucrului.

Este facut din 3 straturi: 2 de plasa pentru aerisire, despartite intre ele de un strat distantier ce tine cele doua straturi de plasa la o distanta ce nu lasa acul albinei sa ajunga la piele (aprox. 4 mm.) 

Material

Prevazut cu masca detasabila in vederea spalarii separate fata de costumul propriu-zis.  

Atentie - masca nu se va spala niciodata la masina de spalat deoparece se va deteriora imediat. Se detaseaza de pe costum prin separarea fermoarelor si se spala doar manual, spalarea fiind extrem de usoara, cu apa calda si detergent.  Costumul se poate spala la masina de spalat, la programul de spalare rufe sensibile, la o temperatura scazuta. 


detaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
G
Gabriel Paltineanu
01 aug. 2019
Buna ziua! Doresc un costum apicol ventilat cu masca rotunda , marimea 2XL ,cu toate documentele insotitoare necesare justificarii achizitiei in fata organelor de control ale AFIR ( fonduri UE)si anume: certificat de garantie, contract de achizitie,PV de receptie, PV de predare-primire,declaratie de conformitate si calitate , cu datele de identificare
PALTINEANU CRISTINA MIRELA IF
F3/631/20.06.2018
CUI:39513265
Curtea de Arges , str. Victoriei , nr.176
Jud.arges
Tel. 0725 50 50 90
F
Fermaapicola.ro
09 aug. 2019
Buna ziua,
sigur nu este absolut nici o problema. Emitem toate documentele necesare decontarii pentru proiectele pe masuri europene.
Va rog sa dati comanda pe site sau sa ne contactati telefonic pentru preluarea comenzii
M
Mihai
17 iun. 2019
Rog livrare prin fan courier. Multumesc