58%

Marcator matci - "one hand"

25,00 RON (TVA inclus) 60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Marcator "one hand" este ultimul model de marcator existent pe piata.  A fost lansat pentru prima data in anul 2015 la Apimondia in Korea

Practic ii permite apicultorului sa prinda si sa fixeze matca in vederea marcarii, cu o singura mana. 

Mod de folosire:

Se aseaza marcatorul, deschis, pe rama, peste matca. Se impinge usor gratia inchizatoare apasand-o din lateral astfel matca fiind inchisa in interiorul marcatorului.

Nu trebuie sa ne mai facem griji pentru eventuale albine care le putem prinde in marcator in acelasi timp cu matca. Acestea pot iesi foarte usor, deoarece gratia inchizatoare este formata dintr-o gratie Hanneman, ce lasa sa iasa toate albinele si pastreaza doar matca in interior. 

Odata prinsa matca, se ridica marcatorul in pozitie verticala, se impinge usor pistonul cu burete pana ce matca va fi imobilizata impotriva gratiei inchizatoare si acum i se poate aplica marker-ul, vopseaua sau placuta de opalit cu culoare specifica anului in curs. 

Dupa marcare, pistonu se retrage la loc, eliberand matca in spatiul din marcator. 

Mai departe matca se poate elibera inapoi in stup, sau se mai poate tine cateva minute pentru a avea certitudinea ca marcajul s-a uscat, eliberandu-se ulterior. 

Toate operatiile de mai sus, mai putin marcarea se pot face cu o singura mana. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review