MIcro-nucleu de imperechere matci

145,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Micor-nucleu de imperechere matci, cu 4 compartimente, fiecare cu propriul urdinis.

Micro-nucleul permite imperecherea matcilor in sistem intensiv, cu un consum redus de albina. 

Fiecare compartiment are cate 2 micro-rame care se vor lasa la crescut de catre albina. 

Fiecare micro-rama este prevazuta cu un hranitor micut in speteaza superioara a fiecarei rame. Astfel, se pot administra cantitati mici de sirop pentru stimularea albinelor. 

Fiecare compartiment este prevazut cu cate un ordinis, separat pe cate o fata a nuleului.  Pentru o identificare si orientare facila a albinelor si a matcilor care ies la imperechiat, se recomanda vopsirea / marcarea fiecarei fete a nucleului in culori / desene distincte, astfel incat fiecare urdinis sa fie usor identificabil.

Prin faptul ca are doar 2 rame mici, se preteaza la imperecherea matcilor cu un consum foarte redus de albina. Totusi, la serii sucesive de imperecheri, se recomanda re-popularea fiecarui compartiment cu albina doica tanara pentru a se asigura necesarul de latisor de matca constant in compartiment si totodata cresterea fagurasilor. 

De la o matca la alta, dupa verificarea si confirmarea viabilitatii pontei, se recomanda, odata cu recoltarea matcii imperechiate,  inlaturarea completa a fagurasilor crescuti pentru ca albina sa creasca altii, tinand-o astfel ocupata si in acelasi timp deblocandu-se spatiul din compartiment. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review