Miere Poliflora

25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Miere poliflora din productia Fermei Apicole Merisani

O aroma si un gust deosebite, datorate multitudinii si diversitatii nectarului din care a fost produsa.

Ferma Apicola Merisani, fiind amplasata intr-o zona foarte curata din punct de vedere ecologic, neavand pe o raza de mai mult de 20 km nici un fel de activitate industriala, se poate mandri cu o miere de o calitate deosebita.

La acest mediu curat contribuie o varietate de culturi practicate mai mult in sistem extensiv de catre locuitorii satelor inconjuratoare, precum si flora spontana ce creste pe albia paraului Tecuci care traverseaza satul si curge chiar prin spatele locatiei Stupinei. 

Toti acesti factori, contribuie la obtinerea unei mieri poliflore de o deosebita calitate, sort de miere cu care ne mandrim cel mai mult. 

In genereal proprietatile organoleptice ale mierii poliflore difera de la an la an, in functie de florile prezente, astfel in fiecare an fiind o noua surpriza si o delectare, precum asteptarea si apreciarea unui Beaujolais Nouveau in fiecare an.   

Mierea Poliflora este cristalizata in masa, ca o garantie a calitatii. Imbuteliata la galetuse din plasetic de 1 kg. cu capac clipsat si sigiliu. 

Detalii

Categorii
Greutate
1 kg
Brand
FAM

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate