Pompa miere electrica - INOX

7.400,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Pompa de miere, sirop invertit si alte lichide dense este proiectata ca o pompă rotativă cu palete flexibile, pentru lichide dense,  într-o carcasă staționară.

Corpul pompei, care este componenta de baza a intregului ansamblu, este fabricat de producatorul de pompe italian Liverani, un lider mondial in constructia de pompe, cu una dintre cele mai variate game de produse in acest domeniu si recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor. 

Pompa este alimentata de un motor de 1,1 kW care se conectează la o sursă de alimentare monofazată de 220V.

Pompa de miere este compusă din 5 părți de bază:
a) corpul pompei cu rotorul și racordul de racordare - diametru 40mm
b) un motor pentru actionarea rotorului pompei,
c)fulii și curele pentru conectarea motorului și a pompei,
d) un panou de control pentru pornirea / oprirea pompei,
e) suport cu roti pe care este amplasat ansamblul pompei cu motor.


DESCRIERE:

Pompa funcționează pe principiul pompelor cu paleti flexibili, pentru fluide dense si foarte dense.  Fiind o pompa specializata pentru transferul mierii, asigura un transfer lent al fluidului pentru a evita emulsionarea ecasteia. 

Prin pornirea rotorului, se suprima fluidul dintre carcasa si rotor prin transferarea acestuia catre terminalul de iesire, in mod uniform si constant, pentru a nu afecta caracteristicile fizice ale acestuia (desnitate, temperarura, fluiditate, etc).  Acest principiu permite absorbtia independentă a fluidului în corpul pompei și refularea lui controlată și moderată.

Corpul pompei este fabricat din oțel inoxidabil (INOX), calitatea AISI 304, calitate alimentara, în timp ce rotorul este fabricat din cauciuc natural, aprobat pentru utilizare în industria alimentară, care are o rezistență mecanică excelentă și, prin urmare o viață lungă de lucru.

Debitul maxim al fluidului prin pompă dintre motor încorporat este de până la 1500 l / h, la o înălțime a capului de refulare 0 m, debitul scazand pe masura cresterii inaltimii de refulare / sau a adancimii de absorbtie.   Acest debit este limitat nu atat de constructia tehnica a pompei, cat de fluidul pentru care aceasta este cosntruita (mierea), fluid ce necesita o rata moderata de transfer astfel incat sa nu ii fie alterat caracteristicile fizice prin diferite procese care intervin in momentul transferurilor cu alte pompe (emulsionare, inglobare de bule de aer, etc)

Altfel, daca se doreste folosirea pompei pentru alte lichide care nu sunt sensibile la deteriorari ale caracteristicilor fizice ale acestora, constructia capului pompei permite, prin schimbarea altui motor de turatie mai mare si schimbarea raportului de transmisie prin fulii,  creșterea fluxului de trnasfer a pompei de până la 5000 l / h.

Pompa de miere este furnizată pe o cărucior din oțel inoxidabil pentru o manipulare si pozitionare facila a acesteia.  Opțional, pompa poate fi echipata  și cu  supape de evacuare pe retur, pentru alte folosiri gen conectarea la pistolete de alimentare, etc. 


Detalii

Categorii
Greutate
35 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review