Set suport de bara si bara cu celule Nicot - producere laptisor de matca

7,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Set suport de bara si bara cue celule Nicot construite pentru productia laptisorului de matca, facuta din plastic alimentar. 


Se folosesc impreuna pentru productia laptisorului de matca cu ajutorul sistemului Nicot, astfel dupa insamantare de catre matca a liniei de celule si scoaterea acestora din cutia Nicot, se intorduce in acest suport si se  clipseaza pe leatul ramei crescatoare, pentru o prindere si manipulare mai rapida. N.B. - leatul ramei crescatoare trebuie calibrat ca si latime pentru a permite prinderea fortata a acestui suport. 

Acest sistem (cutie Nicot, suport de bara si linia de celule),  au fost proiectate de Nicot in vederea folosirii impreuna cu Cutia Nicot, pentru a se elimina nevoia de transvazare (metoda, desi simpla, nefiind totusi comuna fiecarui apicultor, mai ales celor incepatori).  Astfel, se echipeaza cutia Nicot cu 11 astfel de bare, se introduce matca pentru pontare si ulterior se preiau barele, se fixeaza cu ajutorul suportului de bara pe leatul ramei crescatoare si se introduc in starter sau familia selectata pentru productia de latisor de matca. 


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review