SIROP F40 - VRAC

5,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Sirop F40 vrac la cub IBC de 1400 kg

Pretul este pentru 1 kg, se vinde din sediul nostru la galeti sau bidoane cu gura mare (exclus bidoane de apa). 

Pentru livrari de 1 cub (1400 kg) va roguam sa ne contactati pentru pret. Siropul F40 este un sirop folosit frecvent in hranirile familiilor de albine in vederea completarii rezervelor de hrana, stimularii in perioadele lipsite de cules sau in cresterea roilor. 

In completarea rezervelor de hrana, toamna sau la sfarsit de sezon apicol dupa ce a fost extrasa mierea din caturi, se pot administra cantitati intre 3 si 18 kg de sirop F40 in functie de puterea familiei si de rezervele existente in cuib.  Aceasta completare se face cat mai devreme posibil pentru ca albinele sa aiba timp sa aseze proviziile si sa le capaceasca pana la sfarsitul lui Septembrie. 

Stimularea familiilor de albine - Cantitati mai mici se pot administra familiilor in perioadele lipsite total de aport de nectar din natura, in vederea mentinerii pontei matcii pe aceasta perioada in vederea fructificarii culesurilor viitoare cu o populatie de albina crescuta. Astfel se pot administra portii de 0.3 - 0.35 kg sirop F40 la fiecare 1-3 zile astfel incat tot siropul  sa fie consumat si sa nu fie tras in rame, evitandu-se astfel contaminarea mierii cu sirop. Foarte important in acesta etapa este sa nu se exagereze cu cantitatea administrata pentru a nu se contamina mierea.  Aceeasi stimulare a familiilor se poate face primavara timpuriu, pentru a stimula si creste ponta matcii in vederea cresterii timpurie a familiei de albine si fructificarea in conditii mai bune a culesurilor timpurii (pomi fructiferi, rapita, etc). 

Siropul F40 se administreaza ca atare sau se poate combina cu extracte de plante, vitamine, minerale si / sau alti stimulenti apicoli

Se poate administra diluat sau nediluat, amestecat cu biostimiulatori, vitamine, suplimente nutritive, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole

Caracteristici tehnice:

  • Continut substanta uscata aprox. 78%.
  • Continut apa 22%.
  • Continut fructoza aprox. 40%
  • Continut glucoza aprox. 30%
  • Continut alte zaharuri aprox. 6%

Siropul F40 este produs din porum ne modificat genetic Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review