ULTRA BEE - turta proteica - 18.5% UltraBee + PROMOTOR L47

16,00 RON (TVA inclus) 17,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

ApiPro cu Timol si Promotor L- reteta imbunatatita de turta ultraproteica pentru albine din zahar si sirop de zahar invertit si Promotor L


Descriere: Hrană proteică semisolidă pentru albine cu vitamine şi minerale si UltraBee. Poate fi administrată primăvara devreme după zborul de curătire, in timpul sezonului activ intre culesuri si toamna pana cand albinele au zboruri regulate.

ApiPro UltraBee este o hrana proteica pentru albine din gama PREMIUM, conceputa pentru a maximiza puietul și pentru a stimula producția de laptisor de matca. În fabricarea ApiPro UltraBee, am folosit doar cele mai fine ingrediente naturale pentru a asigura cea mai înaltă calitate pentru familia ta de albine. Pudra UltraBee folosita in procesul de fabricatie este pe bază de plante și nu conține produse animale de niciun fel.


Am echilibrat adecvat ingredientele, astfel încât albinele dvs. să obțină nutriția benefică de care au nevoie în cea mai eficientă formă posibilă. In fabricarea ApiPro UltraBee, folosim un proces de macinare sofisticat pentru a reduce dimensiunea particulelor pulberii noastre de zahar, mai mic decât orice alt produs pe care o sa il gasesti in comert. Acest lucru permite ca si combinatia de ingredinete din ApiPro UltraBee să fie mai ușor digerată, oferindu-ți stupului nutriția necesara pentru ca acesta sa prospere.\


ApiPro UltraBee este capabil să ofere rezultate vizibile de modificare a familiei de albine, vizând glandele hipofaringiene ale albinei, care sunt responsabile de producerea de laptisor de matca. Adesea privită ca cea mai prețioasă marfă a stupului, lăptișorul de matcă este o sursă de hrană vitală pentru dezvoltarea ouălor și a larvelor.

Reteta imbunatatita prin adaugarea de Promotor L.

Promotor adaugat in cantitate de 5ml / kg de turta. Promotor L 47 este un complex premium de vitamine si cea mai larga paleta de aminoacizi, esentiali in functionarea corecta a organismului si in procesarea proteinei si asimilarea acesteia. 

In lumea animala, in procesul de hranire, proteina bruta poate fi recusnoscuta, procesata si asimulata de un organism doar in prezenta anumitor aminoacizi. Astfel prezenta sau absenta anumitor aminoacizi influenteaza in mod direct procentul de proteina procesata si absorbita de organisme (albina in cazul nostru).
Adaugarea de Promotor L47 in turta cu Ultra Bee aduce un aport semnificativ de aminoacizi, fapt ce contribuie si influenteaza in mod direct cresterea procesarii si asimilarii proteinei brute continute in produsul ApiPro Ultra Bee si pusa la dispozitia albinelor.

Beneficii folosire ApiPro cu UltraBee: 

  • maximizeaza populatia de puiet
  • creste durata de viata a albinei
  • intăreste familiile de albine

Recomandari: 

  • se decupeaza folia de plastic pe o suprafata de aprox. 40cm2 si se aseaza cu portiunea decupata deasupra ghemului de albine
  • a se pastra la loc racoros, max 25 grade

Valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review