0745383789 / 031-2263853  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  office@fermaapicola.ro

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Acid Acetic Glacial

 
 
Pin It


Acid Acetic Glacial

Pret: 25 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 19% - 2017 de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Acid Acetic Glacial (puritate peste 99%) 

Cantitate 1 litru

Se foloseste la protejarea ramelor impotriva gaselnitei si pentru dezinfectia lor. 

Rata de consum este de 100ml acid / corpul cu faguri de 1/1.  Se pun corpurile cu rame in stiva si se sigileaza (cu folie strech sau alta metoda) si se pune acidul intr-o farfurioara din plastic amplasata deasupra ultimului cat apoi se inchide cu capacul si se ermetizeaza lasandu-se sa se evapore incet. 

Acest tratament cu acid acetic glacial are deasemenea efect de dezinfectie a ramelor / corpului de stup si este singurul tratament non-destructiv (in afara de radiatii gamma) care elimina si sporii de Nosema apis. 

Atentie - nu se foloseste la rame cu sarma zincata (se corodeaza foarte repede) ci doar la fagurii cu sarma din INOX sau fagurii din plastic.  Amplasarea corpurilor pentru tratarea cu Acid acetic glacial se face intr-un spatiu deschis sau foarte bine ventilat.  Daca se amplaseaza in magazii , trebuie tinunt cont ca daca exista si alte obiecte din fier (inclusiv acoperisul magaziei) acestea pot fi corodate in timp (cateva sezoane de tratamente succesive). 

Produsul este extrem de coroziv, atacand caile respiratorii prin vapori, ochii sau pielea prin contact direct. Se va folosi doar in spatii deschise, purtand intotdeauna echipament de protectie corecpunzator (manusi din cauciuc, masca, ochelari).  A nu se lasa la indemana copiilor. 

In cazul depozitarii, se va avea in vedere 


0745383789 / 031-2263853 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 08:30 - 18:30; Sambata 08:30 - 14:00; Duminica INCHIS

 


Detalii produs


Categorie: Stimulenti apicoli

Greutate produs: 1 kg.

Producator: FAMProduse similare