Afumator INOX - model american - PREMIUM

70,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Afumator apicol din INOX,  model american ( cu capac conic ).

Confectionat din tabla din INOX, prevazut cu  protectie anti-ardere din sarma si tava de ardere in interior.

La acest model de afumator, prevazut cu tavita de ardere, combustibilul este tinut la distanta fata de fundul afumatorului de catre picioarele tavitei de arder (ajustabile). 

Aerul suflat de catre burduf, trece prin combustibil, alimenteaza procesul de ardere si generare fum si scoate fumul pe orificiul superior. 

Avantajele folosirii acestui afumator cu tavita de ardere, fata de cel cu cilindru de ardere, sunt: o cantitate mai mare de combustibil poate fi incarcata in afumator, implicit durata de ardere se lungeste iar distanta intre realimentari creste;  cantitatea de fum scoasa la un puf este mai mare, deoarece tot aerul impins de burduf trece prin combustibil, nu se dilueaza intre peretii cilindrului si cilindru. 

In acelasi timp, pentru a preintampina scoaterea scanteilor, fluxul de aer fiind destul de puternic, se recomanda ca odata aprins si alimentat afumatorul, sa se puna in gura acestuia, peste combustibil, un somoiag de iarba verde. Aceasta nu va arde, ci va opri scanteile si cenusa care altfel ar iesi pe gura afumatorului. 


Marime Φ100 x 210 mm inaltime

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review