ApiComplex - 200g

60,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

ApiComplex - 200g

Produsul Apicomplex este un biostimulator de uz veterinar-apicol care se prezinta sub forma unei pulberi hidrosolubile de culoare galbena-portocalie.


Compozitie: Vitamine: B1, B2, B6, B12, H, C, PP, pantotenat de calciu.


Actiune. Vitaminele din compozitie sunt factori importanti de crestere, intrand in componenta unor enzime cu rol principal in functiile organismului albinei. Participa direct la metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor avand importanta in sinteza hemolimfei, hranirea sistemului nervos, ovogeneza (stimuleaza ponta matcilor) si formarea corpului gras la albinele de iernare. 

Recomandari: Se recomanda atunci cand aportul de vitamine din natura este scazut (primavara timpuriu si toamna, in lipsa de cules si aport de polen de buna calitate), in stari de intoxicatii, tulburari digestive, ca adjuvant in stari infectioase si parazitare si in perioadele din sezonul activ lipsite de cules natural. Nu se administreaza in perioada culesurilor de productie.


Administrare: Se administreaza in hrana lichida (sirop), astfel: 1 gr./litru de sirop si in hrana solida (paste) -2 gr/1 kg pasta. Conditii de pastrare: la loc uscat si racoros, max 25ºC. Prezentare: Flacon de plastic de 0,120 kg si 0,200 kg continand pulberea vitaminica hidrosolubila, o mensura de material plastic (lingurita de dozaj de 4 gr), Valabilitate: 1 an de la data fabricatiei.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review