STARTOVIT

20,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

STARTOVIT  - Produs al companiei Primavet, Startovit este un complex de saruri pentru administrarea albinelor in perioada de primavara, sau roilor la formare, in vederea cresterii pontei matcii si acelerarii dezvoltarii familiei de albine / roilor. 

Contin un complex de saruri intre care se regasesc elementele: cobalt, sodiu si fosfor, saruri ce influenteza dezvoltarea unitatii biologice astfel:

  •  - Cobaltul  - este unul dintre elementele esentiale ce stimuleaza numarul de oua depuse de regina, avand ca rezultat cu pana la 15 pana la 30% mai mult puiet. Sarurile de cobalt lipsesc sau sunt in cantitati deficitare in solul din tara noastra, acest lucru reflectandu-se si in hrana naturala a albinelor (nectar, polen), dezvoltarea familiilor fiind influentata de acest deficit. 
  •  -  Fosforul - este un element a carui prezenta influenteaza pozitiv mai ales dezvoltarea larvelor. 
  •  - Sodiul - sustine procesele biochimice la nivelul celulelor, asigurand o reglare a presiunii osmotice si a schimburilor de fluide. Este esential mai ales in perioada de primavara. 

CONTINUT:
STARTOVIT - 
 fiecare pachet de STARTOVIT contine 5 pliculete a cate 5g fiecare. 


PREPARARE / ADMINISTRARE: 

STARTOVIT 1 plic se dizolva in 10 lit de sirop 1/1, care se administreaza albinelor in portii de 300 pana la 500 g odata.  Intreaga cantitate va fi luata de familia de albine in 24-48 ore de la administrare, in functie de puterea familiei. 

Se repeta administrarea de 3-5 ori la intervale de 3-5 zile. 


Atentie - administrarea de STARTOVIT familiilor de albine poate duce la o dezvoltare exploziva, respectiv la familii puternice timpuriu, fapt ce poate duce intrarea in frigurile roitului! Recomandam a se forta aceste familii doar daca se urmareste in mod intentionat divizarea lor/obtinerea de roiuri.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review