Capsator pneumatic capse 16-40mm

280,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Capsator pneumatic ce poate bate capse cu lungimea intre 16 si 40 mm. Deasemenea poate bate cuie cu lungimea intre 15 si 50mm, fiind de fapt o scula 2 in 1. 

Folosind capse lungi acest capsator este o scula extrem de puternica, profesionala, ce poate bate capse cu o lungime de pana la 40mm. 

Utilizarea acestui capsator pneumatic, intr-o stupina, este extrem de vasta, mergand de la simple fixari ale placajelor, tablei sau plaselor expandate, pana la montarea ramelor, montarea si fixarea stupilor, constructia diverselor componente ale stupilor (corpuri, funduri, capace, etc), diferite activitati putand fi abordate prin folosirea capselor de diferite dimensiuni. 

Folosire: Acest  capsator pneumatic este o scula de o inalta calitate si fiabilitate. O regula de aur in lucrul cu sculele pneumatice este ca inainte de inceperea lucrului (dimineata) sa se picure pe admisia de aer 2-3 picaturi de ulei pentru scule pneumatice. Atata timp cat se respecta aceasta regula, din punct de vedere mecanic, capsatorul va lucra infailibil pentru perioade extrem de lungi. 

Caracteristici tehnice: 

Presiune de lucru: 4-7 bar

Presiune maxima de lucru: 8.3 bar

Dimensiuni capse: 4-16 x 5.7 x 1.2mm

Conceput special pentru lucru in zonele greu acesibile

Lungimea capului de lovire: 48mm 
Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review