Generator electric 5kw - trifazic

3.800,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Generator electric pe benzina, cu o putere de 5kw (5000w), mono si trifazic.

Descriere: Un generator electric alimentat pe benzina, folosit in domeniul domestic, ateliere si apicultura pentru alimentarea echipamentului electric in pastoral. 

Stupinele din ce in ce mai mari, necesita echipamente din ce in ce mai bune, profesionale, care daca sunt necesare in pastoral, necesita o sursa de alimentare buna, pe care sa te poti baza in timpul extractiei de miere. 

Astel, echipamente precum descapacitorul automat, centrifuga, cutite electrice de descapacite, etc, trebuiesc conectate la o sursa de curent precum acest generator electric. 

Am ales aceasta dimensiune pemntru generatorul de pastoral(5kw) considerand-o cea mai potrivita pentru necesitatile apiculturii, atat in ceea ce priveste puterea cat si greutatea acestuia (84kg), respectiv acoperind necesatul de curent pentru echipamentele mai sus mentionate. 

Generatorul furnizeaza atat tensiune 220v 50Hz (monofazica) cat si o tensiune de 380v 50 Hz (trifazica) si una auxiliara de 12V necesara in stupina la diverse activitati (iluminat, incarcarea acumulatorilor, telefoanelor, etc), fiind prevazut cu 3 prize pentru 220V, 1 pliza trifazica (380V) si un set de borne pentru 12V. 

Avand si o tensiune trifazica generata, generatorul se poate folosi si la alte aplicatii precum sudura, alimentarea motoarelor trifazice din atelier, etc

Caracteristici tehnice: 

Pornire manuala, la sfoara

Motor cu 1 cilindru, in 4 timpi

Pornire: manuala

Capacitate cilindrica: 389cm3

Tensiune iesire: 220/380V / 50Hz

Tensiune auxiliara: 12V DC

Nr. maxim de rotatii: 3600 ron*min-1

Capacitate rezervor combustibil: 25 lit

Consum maxim de combustibil (in sarcina maxima): 0.325 lit / kwh

Putere nominala: 5000 W

Greutate: 87 kg

Racire fortata cu aer.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review