ControlBee GPS

450,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Ce este ControlBee GPS ? 

ControlBee GPS este un produs de ultima generatie, o alarma GPS si sistem de monitorizare a stupilor.  Derivat din industria auto, pentru monitorizarea flotei auto, ControlBeee GPS a fost adaptat special pentru apicultura, in ideea de a oferi servicii similare, la un pret infim de operare (doar creditul de pe cartela SIM). 

Instalat direct in stup trimite semnalul de alarma, precum si traseul urmat de hoti direct pe telofonul mobil.

ControlBee GPS functioneaza cu ajutorul unei aplicatii pentru telefonul mobil, aplicatie gratuita si compatibila cu sistemele ANDROID ver. 4.2 sau mai noi. Prin intermediul acestei aplicatii se pot monitoriza mai multi senzori ControlBee GPS, indiferent de locatia acestora. 

Comunicarea intre sistemul ControlBee GPS si telefon se face prin intermediul unei cartele sim, cu sau fara abonament, doar un minim de credit pentru eventuale alarme, asigurandu-se astfel un rulaj pe intregul sezon apicol cu cele mai mici cheltuieli. 

Cum functioneaza ControlBee GPS

ControlBee GPS detecteaza, prin senzorii integrati, miscarile fine si vibratiile si in momentul in care detecteza o activitate suspicioasa porneste inregistratorul GPS si trimite alarma in aplicatia de pe telefon.  Aplicatia va afisa pozitia curenta a senzorului pe harta. 

Intregul sistem nu este mai mai mare decat un pachet de tigari, se alimenteza de la 2 baterii de 3V CR123A disponibile in orice magazin de electronice. Un singur set de baterii va asigura functionalitatea sistemul pentru o perioada de pana la 8 luni !! 


Cum se foloseste ControlBee GPS ? 

Sistemul de monitorizare ControlBee GPS se poate instala (cel mai indicat) direct in interiorul stupului, pe una dintre rame, pentru a putea fi usor disimulat printre stupi si greu de detectat de catre eventualii hoti. Sistemul instalat astfel va fi perfect integrat in stup, nu va necesita nici o interventie din partea stuparului pe intreg sezonul activ, necesitand doar schimbarea bateriilor la inceperea sezonului si atat. 

Se pot instala astfel de sisteme in cat mai multi dintre stupii detinuti sau chiar in toti daca stuparul detine un numar redus de stupi si acestia sunt amplasati intr-o regiune retrasa si sunt susceptibili a fi furati. Odata miscat / mutat stupul monitorizat, sistemul va trimite alarma pe aplicatia de pe telefon si va conduce proprietarul (si Politia) la locatia unde stupul a fost mutat de catre hoti. 

Deasemenea, sistemul ControlBee GPS se poate instala intr-unul dintre stupii din camion / pavilion. Daca acesta va fi miscat / transportat, alarma va fi pornita si pozitia pavilionului va fi indicata in permanenta, conducand proprietarul (si Politia) la locatia unde au fost mutati de catre hoti. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review