Cusca transport matci - NICOT - set 100 buc

100,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Cusca transport matci NICOT.

Pretul este pentru punga de 100 buc. Pentru cantitati mai mari, de 1000 buc sau mai mult, va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret. 

Pentru a garanta originalitatea, custile NICOT sunt gravate inca din turnare cu logo-ul firmei "Nicot"

Facuta din plastic alimentar translucid, cusca de transport matci NICOT este una dintre cele mai vandute si folosite custi de transport si introducere matci din lume, fiind folosita intens de catre marii crescatori de matci, atat pentru simplicitatea ei cat si pentru rezistenta funtionalitate. 

Dimensiuni: 37 x 13 x 80mm, cantareste 9.5g, de forma extraplata rectangulara.

Consista in compartiment pentru rezerva de hrana (candy), un dop ce se va inlatura in vederea eliberarii matcii de catre albine si gauri de aerisire pe toate cele patru laturi. 

Capacul gliseaza usor si liber printr-un slot, peste compartimentul principal, inchizandu-se perfect. Astfel, pentru a umple cutia cu albine doica, insotitoare pentru matca ce va fi transportata, este indeajuns sa umplem compartimentul cu cand, se inchide capacul pe jumatate, doar deasupra acestui compartiment si apoi se aseaza cutia peste albinele ce stau pe rama cu puiet larvar, se tine cutia apasata foarte usor pe fagure si se inchide complet capacul glisant.  Matca se va introduce ulterior in acest compartiment plic cu albine (3-5 albine insotitoare). 

Se va avea grija ca odata umplite custile cu albine / matci, acestea nu se vor expune in nici un caz la Soare. 

Timpul de viata al matcilor si albinelor insotitoare in aceste custi, in prezenta unui candy de buna calitate - pana la 3 saptamani. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review