Portbotca Nicot - set 100 buc

80,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Portbotca Nicot - set 100 buc

Pretul este pentru un set de 100 buc. 

Pentru cantitati mai mari de 1000 de buc va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret.


Face parte din sistemul Nicot de producere a matcilor prin transvazare sau cu ajutorul cutiei Nicot

Portbotca este suportul in care se fixeaza celula Nicot sau cu ajutorul caruia se scoate celula Nicot ouata, din cutia Nicot. 

Ulterior, portbotca si cu celula cu ou se fixeaza in suportul de bloc care este deja prins pe speteaza ramei de crestere. 


NOTA: 

In cazul adoptarii de catre apicultor a sistemului de producere a matcilor prin transvazare sau cu ajutotul unei cutii Nicot, recomandam folosirea doar a produselor Nicot.  Desi in ultimul timp au aparut pe piata produse mai ieftine care copiaza sistemul Nicot, nu incurajam folosirea si nici nu oferim spre vanzare asemenea sisteme mai ieftine din mai multe motive si le vom expune doar pe cele tehnice: diferenta de pret este una mica, mai mult simbolica pentru a "agata" clientul dar diferenta calitativa este una majora.  Nicot foloseste doar plastic pentru industria alimentara de cea mai buna calitate, fiind certificat pentru calitatea acestuia. 

Ceea ce scoate in evidenta cel mai mult calitatea produselor Nicot, fata de restul copiilor,  este calitatea executiei fiecarei componente a sistemului de producere a matcilor. Astfel marginile produselor sunt turnate si finisate fara a fi ascutite, sunt uniforme, fara bavuri, bine finisate, lucru care creste mult procentajul de reusita a luarii in crestere de catre albine a larvelor transvazate. 


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review