Feed Bee - sac 20 kg

540,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

ÎNLOCUITOR NATURAL DE POLEN PENTRU ALBINE (produs in Canada)

Feedbee-ul este primul inlocuitor de polen care nu contamineaza calitatea mierii, dar ajuta la intarirea familiilor de albine. Este produs din plante naturale si este atat de bun ca si polenul. Familiile de albine hranit cu feedbee, aproape dubleaza productia de miere, iar primavara grabesc inmultirea. Hranirea de toamna reduce mortalitatea de iarna.

Perioadele de administrare:

Se poate administra atat in turta cat si in sirop sau in forma de praf (uscat, primavara devreme).

Pentru stimularea de primăvară de la sfârşitul lunii februarie, precum şi pentru pregătirea de iarnă, de la sfârşitul lunii iulie.Se foloseşte timp de 6 săptămâni, în ambele perioade. În vară se foloseşte în caz de deficit de polen, pentru consolidarea de puiet şi pentru stimularea reginei.


RETETE:

Reteta in turta 1: -10 kg feedbee amestecat cu 3 l de apa sau ceaiuri naturale eventual se poate adauga si 0,5L de Protofil sau Nozevit, ca sa prevenim si nosemoza, dupa care amestecam bine cu 25 kg zahar pudra si lasam amestecul cel putin 24 ore, dupa care turta se pune in pungi de nylon si se pune deasupra ramelor.


Reteta turta 2: Se dizolvă 1 kg de zahăr într-un litru de apă caldă. Acest sirop se amestecă cu 3 kg zahăr pudră şi 2,5 kg Feedbee. Se amestecă compoziţia şi se lasă 24 ore. După aceea, compoziţia (aproximativ 0,5-1 kg) se pune în pungi de nailon şi se aşează în stup, peste rame.

Reteta Sirop: Se dizolvă 6 kg zahăr în 4 litri apă caldă.Se adaugă 1,5 kg Feedbee în acest sirop, amestecând continuu. Se lasă 24 ore, după care se amestecă din nou; se pune în hrănitor.


Acest produs nu influenţează calitatea mierii!

Depozitare: în loc rece, uscat

Termen de valabilitate: 3 ani


Sac de 20 kg.  Produs in Canada


Elemente nutritive                  

- Proteine                     36,4%

- Grăsimi                     3,9%

- Carbohidraţi             41,8%

- Zahăr                         10,0%

- Minerale                    3,1%

Conţine: Elemente vegetale exclusiv, de exemplu: seminţe, frunze, rădăcini, fructe şi tărâţe.

Nu conţine: Produse de origine animală, produse chimice, medicamente, produse din soia, coloranţi artificiali, arome, conservanţi artificiali, polen sau orice alte organe de reproducere ale plantelor.Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review