Spray contra viespilor - Duracid -750 ml

45,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Duracid - VEBI  - spray impotriva viespilor si gargaunilor. 

Acum in cantitate mai mare, substanta activa este propulsata din flaconul de 750 ml sub o presiune si debit deosebit de ridicate. 

Astfel putand pulveriza in 2 secunde o cantitate de 50ml substanta pana la o distanta de  4-5 m, impotriva cuiburilor si a insectelor zburatoare, distanta aceasta punandu-va la adapost de atacul acestora in timp ce le exterminati. 

Aceste caracteristici tehnice incadreaza spray-ul Duracid pentru uz profesional si pentru populatie. 


Actiune: Datorita compozitiei sale pe baza de Cipermtrin si tetrametrin, produsul are un spectru larg de actiune, eficienta produsului se poate extinde si asupra altor insecte zburatoare sau taratoare (musca de casa, gandacul negru de bucatarie, furnica neagra, etc).

Atentie - nu a fost testata compatibilitatea cu albinele, in lipsa testelor elocvente se considera ca este toxic pentru albine. 

Efectul este absolut imediat, instantaneu, astfel, actionand asupra sistemului nervos al viespilor, Duracid are un efect instantaneu de "inghetare" a insectelor, chiar si asupra celor prinse in zbor. 

Cel mai eficinet este cand se pulverizeaza direct pe cuibul viespilor (un cuib, sau colonie putand avea vara pana la cateva sute de indivizi). Astfel durata de actiune pentru un efect de 100% este de pana la cateva secunde asupra cuibului si indivizilor din cuib si de pana la cateva minute pentru viespile intoarse in cuib in urmatoarele 3 ore. 

Nu se va depasi 5 secunde de pulverizare / cuib (50 ml).  


Utilzare:  Se va pulveriza in directia cuiburilor de viespi sau gargauni, de preferinta seara sau dimineata devreme pentru a surprinde cat cai multi indivizi, in ideea de a extermina intregul cuib instantaneu. A nu se pulveriza asupra sau in directia  animalelor domestice sau a oamenilor. 


Compozitie: Cipermetrin 0.125%, Tetrametrin 0.250%, PBO 1.25%, solvent si gaz propulsor - pana la 100%


Precautii: nu lasati la indemana copiilor, tineti departe de orice sursa de caldura sau flacara deschisa. Nu perforati si nu aruncati in foc recipientul dupa golire, nu expuneti la soare sau la temperaturi mai mari de 50C. Foarte toxic pentru mediul acvatic. In caz de inghitire consultati imediat un medic si prezentati ambalajul sau eticheta. 


Producator: VEBI - Italia

Produs avizat de Min Sanatatii nr 3455BIO/18/12.24

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review