Cusca de protectie (bigudiu) - NICOT

1,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Cusca de protectie (bigudiu) - NICOT

Pretul este pentru 1 buc

Pentru comanzi mai mari, de 1000 buc sau mai mult, va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret. 


Cusca de protectie, cunoscuta intre stupari, simplu, "bigudiu",  face parte din sistemul Nicot de producere a matcilor prin transvazare sau cu ajutorul cutiei Nicot. 

Se foloseste la restrictionarea matcii imediat dupa eclozare.  Cusca de protectie se aseaza peste fiecare botca capacita, pe sistemul Nicot, chiar inainte de eclozare, pentru a preveni ca prima matca eclozata sa le omoare pe celelalte. 

Bigudiul se poate folosi si in cazul colectarii botcilor dupa capacire pentru "coacere" si eclozare in incubator.  


NOTA: 

In cazul adoptarii de catre apicultor a sistemului de producere a matcilor prin transvazare sau cu ajutotul unei cutii Nicot, recomandam folosirea doar a produselor Nicot.  Desi in ultimul timp au aparut pe piata produse mai ieftine care copiaza sistemul Nicot, nu incurajam folosirea si nici nu oferim spre vanzare asemenea sisteme mai ieftine din mai multe motive si le vom expune doar pe cele tehnice: diferenta de pret este una mica, mai mult simbolica pentru a "agata" clientul dar diferenta calitativa este una majora.  Nicot foloseste doar plastic pentru industria alimentara de cea mai buna calitate, fiind certificat pentru calitatea acestuia. 

Ceea ce scoate in evidenta cel mai mult calitatea produselor Nicot, fata de restul copiilor,  este calitatea executiei fiecarei componente a sistemului de producere a matcilor. Astfel marginile produselor sunt turnate si finisate fara a fi ascutite, sunt uniforme, fara bavuri, bine finisate, lucru care creste mult procentajul de reusita a luarii in crestere de catre albine a larvelor transvazate. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review