Hranitor de podisor - 1 kg

12,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Hranitor de podisor pentru administrarea siropului familiilor de albine

Capacitate  de aproximativ 1 kg sirop -  se amplaseaza in podisor si permite alimentarea fara deranjarea familiei de albine.

Accesul albinelor in hranitor se face prin orificiul central, prin paharul de protectie, peretii acestora fiind prevazuti cu rizuri pentru o buna aderenta a albinelor. Paharul de acces este mentinut la distanta de fundul hranitorului de aripioarele distantante (3 aripioare de sustinere), permitand siropului sa patrunda in spatiul dintre pahar si orificiul de acces. 

Capacitatea hranitorului  de 1 kg de sirop, permite folosirea acestuia indeosebin in activitatile de stimulare a familiilor de albine, unde avem nevoie de administrarea cantitatilor mici de sirop, la intervale regulate, in conditiile lipsei de culei din natura.  Astfel se administreaza 300-500-1000 g sirop, in functie de puterea familiei de albine, la interval de 2-3-5 zile, astfel incat albinele sa consume respectivul sirop si nu sa il bage in rame. Astfel se creaza senzatia de fals cules de intretinere, incat ponta matcii sa fie sustinut si in perioada dintre culesurile principale.

Capacul transparent permite vizualizarea in permanenta a nivelului siropului in hranitor. 

Fundul hranitorului are forma conica, cu panta spre interior, pentru ca absolut toata cantitatea de sirop sa se scurga catre paharul de acces pentru a fi preluat in totalitate de albine. 


Dimensiunile hrantiroului sunt: 

  •  Capacitate - 1 kg
  • Inaltime - 49 mm
  • Diametru exterior - 215 mm
  • Diametru orificiului de acces - 42 mm

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review