Hranitor de podisor - 2 kg

15,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Hranitor de podisor de mare capacitate.

Capacitate mare de aproximativ 2 kg sirop, se amplaseaza in podisor si permite alimentarea fara deranjarea familiei de albine.

Fabricat dintr-un plastic dur, pentru a-i pastra integritatea pe lung timp. Hranitorul se inchide ermetic, pentru a nu permite patrunderea furnicilor sau pentru a lasa mirosul de sirop sa iasa si sa declanseze vre-un furtisag. 

Accesul albinelor in hranitor se face prin orificiul central, prin paharul de protectie, peretii acestora fiind prevazuti cu rizuri pentru o buna aderenta a albinelor. Paharul de acces este mentinut la distanta de fundul hranitorului de aripioarele distantante (3 aripioare de sustinere), permitand siropului sa patrunda in spatiul dintre pahar si orificiul de acces. 

Capacitatea mare a hranitorului (2 kg) permite administrarea familiilor de albine, atat a cantitatilor mici de sirop pentru stimulare, cat si a cantitatilor mari pentru completarea rezervelor de hrana toamna. 

Capacul transparent permite vizualizarea in permanenta a nivelului siropului in hranitor. 

Fundul hranitorului are forma conica, cu panta spre interior, pentru ca absolut toata cantitatea de sirop sa se scurga catre paharul de acces pentru a fi preluat in totalitate de albine. 


Dimensiunile hrantiroului sunt: 

  •  Capacitate - 2 kg
  • Inaltime - 53 mm
  • Diametru exterior - 270 mm
  • Diametru orificiului de acces - 42 mm

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review