Hranitor de podisor - 3 kg

18,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Hranitor de podisor de mare capacitate.

Capacitate mare de aproximativ 3 kg sirop, se amplaseaza in podisor si permite alimentarea fara deranjarea familiei de albine.

Fabricat dintr-un plastic dur, pentru a-i pastra integritatea pe lung timp. Hranitorul se inchide ermetic, pentru a nu permite patrunderea furnicilor sau pentru a lasa mirosul de sirop sa iasa si sa declanseze vre-un furtisag. 

Accesul albinelor in hranitor se face prin orificiul central, prin paharul de protectie, peretii acestora fiind prevazuti cu rizuri pentru o buna aderenta a albinelor. Paharul de acces este mentinut la distanta de fundul hranitorului de aripioarele distantante (4 aripioare), permitand siropului sa patrunda in spatiul dintre pahar si orificiul de acces. 

Capacitatea mare a hranitorului (3 kg) permite administrarea familiilor de albine, atat a cantitatilor mici de sirop pentru stimulare, cat si a cantitatilor mari pentru completarea rezervelor de hrana toamna. 

Capacul transparent permite vizualizarea in permanenta a nivelului siropului in hranitor. 

Fundul hranitorului are forma conica, cu panta spre interior, pentru ca absolut toata cantitatea de sirop sa se scurga catre paharul de acces pentru a fi preluat in totalitate de albine. 


Dimensiunile hrantiroului sunt: 

  •  Capacitate - 3 kg
  • Inaltime - 56 mm
  • Diametru exterior - 270 mm
  • Diametru orificiului de acces - 46 mm

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review