Masca protectie cu vedere panoramica

490,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Aceasta masca ofera o protectie integrala, atat a cailor respiratorii cat si a fetei si ochilor. 

Se fixeaza pe cap cu ajutorul bretelelor si se poate ajusta pentru o asezare confortabila, o acoperire totala a fetei si o inchidere perfecta a cailor respiratorii. 


Masca respecta standardele SR EN 136: 2002 / AC: 2004 si SR EN 148-1: 2000 (racord standardizat 40 x 1/7").  Se utilizeaza in medii cu minim 17% oxigen in aer, pentru protectia cailor respiratorii, a ochilor si a fetei fata de actiunea substantelor chimice periculoase, toxice agresive, iritante sub forma de gaze, vapori, stropi, pulberi, impreuna cu filtrul adecvat noxei si concentratiei acesteia sau impreuna cu aparat izolant cu aer comprimat cu circuit deschis.


In cadrul activitatii apicole, masca se foloseste impreuna cu filtrul polivalent  aferent acestia, in timpul tratamentlor cu acid oxalic (in special), dar deasemenea este recomandata a se folosi in timpul tuturor tratamentelor in stupina ce implica folosirea substantelor toxice (amitraz, fluvalinat, flumetrin, etc).


Se recomanda cu strictete a fi achizitionata si folosita impreuna cu aparatele de sublimare a acidului oxalic - SUBLIMOX  /   VARROCLEANER precum si cu cele ce implica nebulizarea amitrazului - FURETTO   /   ROFURETO.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review