OXALIKA Premium - sublimator cu control de temperatura

980,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

OXALICA Premium - prezentarea video a produsului o puteti vedea AICI

OXALIKA Premium este un sublimator electric de ultima generatie , cu control de temperatura, pentru acidul oxalic, fiind cel mai rapid sublimator de tipul sau. Alimentarea se face la 12V, la baterie auto sau redresor.  Elemntul de incalzire este optimizat pentru sublimarea acidului oxalic, avand o putere redusa de numai 120W, cu mai bine de jumatate sub consumul sublimatoarelor echivalente, acest lucru conferindu-i sublimatorului OXALIKA Premium  o autonumie ridicata si un consum de energie scazut. 

OXALIKA Premium foloseste sublimarea direxct in stup, introducandu-se prin urdinis, acest lucru conferindu-i o serie de avantaje fata de sublimatoarele clasice:  sublimarea efectuandu-se in interiorul stupului, pierderea de vapori de acid oxalic este minima;  in timpul sublimarii, aparatul fiind pozitionat sub rame, adiministrarea tratamentului se face mult mai uniform, direct in rame, crescandu-se astfel gradul de eficienta al tratamentului. 

Totodata, prin modul de constructie cu tava deschisa, OXALIKA Premium,  inlatura o serie de dezavantaje de oridin de siguranta a exploatarii aparatului, cum ar fi infundarea tevii de evacuare a vaporilor cu acid oxalic, pierderi de vapori datorate inchiderii ne-etanse, aruncarea capacului, arderea garniturii, etc, toate acestea fiind inlaturate definiv. 

Controlul temperaturii la OXALIKA Premium se face cu o sonda te temperatura integrata, la o valoare bine stabilita si controlata. Astfel, temperatura civei de sublimare nu va depasi niciodata 190C, temperatura maxima de sublimare, asigurandu-se astfel atat o sublimare rapida si in acelasi timp un grad redus de pierderi de acid oxalic datorita descompunerii acestuia la temperaturi mai inalte. 

Alimentarea la acumulator de 12V a OXALIKA Premium  ii confera un grad ridicat de autonomie si independenta apicultorului, OXALIKA Premium  livrandu-se cu un cablu de alimentare de 3m lungime si  2 lingurite de dozaj a acidului oxalic. 


OXALIKA Premium  este sublimatorul cel mai folosit si indicat spre folosire de catre compania Chimicals Laif, in relatie cu medicamentul API-BIOXAL, pe baza de acid oxalic bihidru, considerandu-se drept cel mai indicat model de sublimator. 

Pretul pentru OXALIKA Premium  este iarasi un avantaj major pentru apicultor, pretul acestuia situandu-se foarte mult sub pretul unor sublimatoare echivalente cu control de temperatura. Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review