OXALIKA PRO - FAST

2.700,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Vaporizator profesional de acid oxalic OXALIKA PRO FAST cu supapă pentru introducerea rapidă si repetata a acidului oxalic, este sublimatorul de ultima generatie si cel mai avansat tehnologic, pentru sublimarea si administrarea Acidului Oxalic in stupi.

Echipat cu control al temperaturii, disponibil în 12 volți, saui 220 volți.

Noutatea suprema a acestui model o reprezinta rezervorul de acid oxalic incorporat si dozatorul de administrare repetata si precisa a acidului. 

Busonul dozatorului se poate schimba cu alveole de 1.5, sau 2g. 

Certificat CE și RoHS.

Aici puteti viziona prezentarea aparatului:  


Putere mare de incalzire:  300-360 wați.

Disponibil în: 12 volți, sau 220 volți.

Camera de sublimare este facuta din aluminiu masiv,  anticoroziv,  cu o buna conductibilitate termica ce garantează o distribuție mai uniformă a temperaturii fără formarea de „puncte fierbinți” și „puncte reci”. In acest fel se obtine un timp de vaporizator mai mic. 10 secunde pentru 1 gram de acid oxalic, 25 de secunde pentru 2 grame de acid oxalic.

Spre deosebire de restul sublimatoarelor, OXALICA PRO - FAST este primul sublimator care vine cu camera de sublimare izolata la exterior, pentru  ca variatia de temperatura de la o sublimare la alta sa fie cat mai scurta, incalzirea camerei de sublimare sa fie cat mai liniara si pentru a economisi energie.   Acest lucru face dispozitivul insensibil la temperaturile ambientale scăzute și prezența vântului și contribuie la economisirea bateriei.

Totodata, la fel, pentru prima data, OXALICA PRO - FAST vine cu un tup difuzor izolat termicinterschimbabil, lungimea tubului putand fi aleasa in procesul de comanda. Cea mai mare importanta a tubului difuzor izolat este ca previne re-cristalizarea acidului oxalic la iesirea din camera de sublimare, depunerea pe tub si implicit scasde riscul de infundare a tubului difuzor.

Lungimea variabila a tubului difuzor permite tratarea stupilor din diferite pozitii: de pe scandura de zbor, din fata urdinisului, printr-o fanta/gaura, facuta special in spatele stupului sau prin capac / podisor. Totodata pot fi tratati stupi din polistiren sau poliuretan fara a avea grija topirii sau arderii acestora, tubul difuzor fiind izolat la exterior. 

Deasemenea, tubul difuzo este drept, fara nici o curbura,  ceea ce face obstrucția mai dificilă saui, în orice caz, posibila desfundare a acestuia mai ușoară.

Construcție foarte robustă și fiabilă.  Aici il puteti vedea in actiune: 


 

Disponibil în 12 volți, sau 220 volți.

OXALIKA Pro FAST este aprobat pentru Api-Bioxal pudra


În unele țări europene, Api-Bioxal este singurul acid oxalic autorizat pentru utilizare sublimată.


_________________________________________________________________________

ENG: 

Professional oxalic acid vaporizer OXALIKA PRO FAST with valve for the rapid insertion of oxalic acid. Quick and easy to use. Equipped with temperature control, available in 12 Volt, or 220 Volt.

CE and RoHS certified.


High power 300-360 Watts.

Available in: 12 Volt, 110 Volt and 220 Volt.

Anticorodal aluminum boiler

Guarantees a more uniform temperature distribution without the formation of “hot spots” and “cold points”. In this way a lower vaporizer time is obtained. It takes 10 seconds for 1 gram of oxalic acid, and 25 seconds per 2 grams of oxalic acid.

Insulated boiler

Makes the device insensitive to low ambient temperatures and the presence of wind and contributes to battery saving.

Interchangeable diffuser tube

For treatment from the cable cover or from the opening of flight also with hives with the little door, plastic and polystyrene hives.
The diffuser tube is straight making obstruction more difficult and, in any case, its possible unclogging easier.

Very robust and reliable construction.

It only works with high purity, not wet, oxalic acid (about 99.8%).

Check if the use of pure oxalic acid for sublimated use is allowed in your country.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review