OXALIKA PRO - SMART

2.330,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Vaporizator profesional de acid oxalic OXALIKA PRO Smart cu supapă pentru introducerea rapidă a acidului oxalic. De asemenea, furnizat cu capac de proces. Rapid și ușor de utilizat. Echipat cu control al temperaturii, disponibil în 12 volți, 110 volți și 220 volți. Certificat CE și RoHS.

Aici puteti viziona folosirea aparatului:  Putere mare de incalzire:  300-360 wați.

Disponibil în: 12 volți, sau 220 volți.

Camera de sublimare este facuta din aluminiu masiv,  anticoroziv,  cu o buna conductibilitate termica ce garantează o distribuție mai uniformă a temperaturii fără formarea de „puncte fierbinți” și „puncte reci”. In acest fel se obtine un timp de vaporizator mai mic. 10 secunde pentru 1 gram de acid oxalic, 25 de secunde pentru 2 grame de acid oxalic.

Spre deosebire de restul sublimatoarelor, OXALICA PRO - SMART este primul sublimator care vine cu camera de sublimare izolata la exterior, pentru  ca variatia de temperatura de la o sublimare la alta sa fie cat mai scurta, incalzirea camerei de sublimare sa fie cat mai liniara si pentru a economisi energie.   Acest lucru face dispozitivul insensibil la temperaturile ambientale scăzute și prezența vântului și contribuie la economisirea bateriei.

Totodata, la fel, pentru prima data, OXALICA PRO - SMART vine cu un tup difuzor izolat termicinterschimbabil, lungimea tubului putand fi aleasa in procesul de comanda. Cea mai mare importanta a tubului difuzor izolat este ca previne re-cristalizarea acidului oxalic la iesirea din camera de sublimare, depunerea pe tub si implicit scasde riscul de infundare a tubului difuzor.

Lungimea variabila a tubului difuzor permite tratarea stupilor din diferite pozitii: de pe scandura de zbor, din fata urdinisului, printr-o fanta/gaura, facuta special in spatele stupului sau prin capac / podisor. Totodata pot fi tratati stupi din polistiren sau poliuretan fara a avea grija topirii sau arderii acestora, tubul difuzor fiind izolat la exterior. 

Deasemenea, tubul difuzo este drept, fara nici o curbura,  ceea ce face obstrucția mai dificilă saui, în orice caz, posibila desfundare a acestuia mai ușoară.

Construcție foarte robustă și fiabilă.


OXALICA PRO -SMART este gandit foarte versatil, putand fi adaptat pentru orice marime de stupina. Astfel, dupa achizitionarea aparatul;ui OXALICA PRO - SMART, ulterior, cu cresterea numarului de stupi, prin achiziționarea accesoriilor suplimentare, modelul OXALIKA PRO SMART poate fi transformat în modelul OXALIKA PRO FAST. 

Disponibil în 12 volți, sau 220 volți.

OXALIKA Pro Easy este aprobat pentru Api-Bioxal pudra


În unele țări europene, Api-Bioxal este singurul acid oxalic autorizat pentru utilizare sublimată.


_________________________________________________________________________

ENG: 

Professional oxalic acid vaporizer OXALIKA PRO Smart with valve for the rapid insertion of oxalic acid. Also supplied with a process cap. Quick and easy to use. Equipped with temperature control, available in 12 Volt, 110 Volt, and 220 Volt.

CE and RoHS certified.


High power 300-360 Watts.

Available in: 12 Volt, 110 Volt and 220 Volt.

Anticorodal aluminum boiler

Guarantees a more uniform temperature distribution without the formation of “hot spots” and “cold points”.

In this way a lower vaporizer time is obtained. 10 seconds for 1 gram of oxalic acid, 25 seconds per 2 grams of oxalic acid.

Insulated boiler

Makes the device insensitive to low ambient temperatures and the presence of wind and contributes to battery saving.

Interchangeable diffuser tube For treatment from the cable cover or from the opening of flight also with hives with the little door, plastic and polystyrene hives (with appropriate adapter).
The diffuser tube is straight making obstruction more difficult and, in any case, its possible unclogging easier.

Very robust and reliable construction.

It works with pure oxalic acid.
Check if the use of pure oxalic acid for sublimated use is allowed in your country.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review