Suport de bloc Nicot

0,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produs disponibil in stoc

Descriere

Suport de bloc 

Pretul este pentru 1 buc

Suportul de bloc face parte din sistemul Nicot de producere a matcilor prin transvazare sau cu ajutorul cutiei Nicot. 

Suportul de bloc se fixeaza pe leatul ramei de crestere, prin capsare, batere in cuie, holts-suruburi, prindere cu adeziv cald, etc, in linii de 10-12-14 buc pe fiecare leat. 

Ulterior in acest suport de bloc se fixeaza portcupula ce contine celula cu larva sau oul, pentru a fi luate in crestere in starter. 

NOTA: 

In cazul adoptarii de catre apicultor a sistemului de producere a matcilor prin transvazare sau cu ajutotul unei cutii Nicot, recomandam folosirea doar a produselor Nicot.  Desi in ultimul timp au aparut pe piata produse mai ieftine care copiaza sistemul Nicot, nu incurajam folosirea si nici nu oferim spre vanzare asemenea sisteme mai ieftine din mai multe motive si le vom expune doar pe cele tehnice: diferenta de pret este una mica, mai mult simbolica pentru a "agata" clientul dar diferenta calitativa este una majora.  Nicot foloseste doar plastic pentru industria alimentara de cea mai buna calitate, fiind certificat pentru calitatea acestuia. 

Ceea ce scoate in evidenta cel mai mult calitatea produselor Nicot, fata de restul copiilor,  este calitatea executiei fiecarei componente a sistemului de producere a matcilor. Astfel marginile produselor sunt turnate si finisate fara a fi ascutite, sunt uniforme, fara bavuri, bine finisate, lucru care creste mult procentajul de reusita a luarii in crestere de catre albine a larvelor transvazate. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review