0745383789 / 031-2263853  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  office@fermaapicola.ro

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Protofil

 
 


Protofil

Pret: 45,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA - 9% de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

PROTOFIL


PROTOFIL este un produs destinat combaterii nosemozei, stimulării dezvoltării familiilor de albine și în stări de intoxicație. 

Mod de acțiune: 

PROTOFILUL, prin substanțele extractive din plante, vitaminele și microelementele ce le conține, stimulează secreția enzimatică digestivă a albinelor și a larvelor, conducând la un înalt grad de digestibilitate a hranei, inhibă flora patogenă intestinală și împiedică în mare măsură realizarea ciclului evolutiv al Nosema apis. Mătcile își intensifică ouatul, crește populația coloniilor și producția acestora. 

Compoziție: 

Uleiuri esențiale conținând hidrocarburi ciclice și alifatice, sesquiterpene, triterpene, compuși fenolici, acid oleanolic, compuși flavonici, microelemente și vitamine, în special ale grupului B și alcool etilic. 

Mod de administrare: 

PROTOFILUL se administrează în sirop, 17 ml/litru și în paste, 34 ml/kg 

PROTOFILUL se administrează familiilor de albine și în special celor afectate de nosemoză, de intoxicații cronice, slăbite de intemperii și roiurilor. 

Produsul se administrează toamna (august–septembrie) în siropul pentru stimulare și completare a rezervelor de hrană și primăvara în paste și în siropul pentru hrănire și stimulare. 

Cantitatea de PROTOFIL ce se administrează unei familii de albine variază între 50-80 ml/sezon în funcție de mărimea și starea acesteia. 

Observații: 

Nosemoza albinelor este o boală care evoluează în prezența factorilor favorizanți (hrană necorespunzătoare, lipsa de polen în rezervele de hrană de iarnă și primăvară, prezența fagurilor vechi infectați, stupi neigienici, ierni deosebit de grele și primăveri umede și reci). Efectul acestui produs în combaterea nosemozei se realizează numai prin întreținerea albinelor în condiții optime de creștere, alimentație și igienă. 

Prezentare: 

Produsul PROTOFIL este un lichid brun, transparent cu miros și gust caracteristic. Se livrează în flacoane de masă plastică, în cantitatea de 1 litru și 0,5 litri. Flacoanele se păstrează în locuri întunecoase și uscate, la temperatura camerei, ferite de accesul copiilor. Produsul este inflamabil. 

Recomandări: 

- pentru combaterea nosemozei 

- ca stimulent pentru dezvoltarea coloniilor de albine 

- în caz de intoxicații 

Valabilitate – 2 ani. Condiții de păstrare: a se păstra la loc răcoros maxim 25°C.
Însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe etichetă.


IMPORTANT:


ACESTA ESTE UN PRODUS DE UZ VETERINAR CE SE VA ELIBERA DOAR IN CONDITIILE PREVAZUTE DE LEGE, PE BAZA DE RETETA TIPIZATA SAU NOTA DE COMANDA VIZATE DE MEDICUL VETERINAR, DOAR STUPINELOR INREGISTRATE DSV. 

FORMULARUL "NOTA DE COMANDA" VA RUGAM SA IL DESCARCATI DE AICI:

0745383789 / 031-2263853 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 08:30 - 18:30; Sambata 08:30 - 14:00; Duminica INCHISDetalii produs


Categorie: Medicamente apicole

Greutate produs: 0.5 kg.

Producator: I.C.D.A.Produse similare